Tehnologie

Tehnologie

Scopul Subaru a fost intotdeauna acela de a putea transfera celor de la volan un sentiment concret de siguranta si fiabilitate pentru a asigura o experienta de condus placuta.

e-BOXER SUBARU

NOUL SISTEM DE PROPULSIE HIBRID SUBARU

Sistemul e-BOXER de noua generatie combina Motorul SUBARU Boxer cu un motor electric si ofera o conducere sportiva, un interior confortabil si silentios, fara zgomote si vibratii neplacute chiar si pe drumuri accidentate.

Image

MOTOR SUBARU

BOXER MOTORUL BOXER are o configuratie cu cilindri opusi orizontal, cu o miscare orizontala a pistoanelor si in opozitie unul fata de celalalt. SUBARU s-a dedicat acestui motor exclusiv de peste 50 de ani, facandu-l durabil si fiabil in timp pentru a obtine performante unice.

TRACTIUNEA TOTALA SIMETRICA (AWD)

SUBARU AWD distribuie puterea tuturor celor patru roti pentru o tractiune mai buna pe orice suprafata, chiar si pe cele mai alunecoase. Tractiunea AWD a SUBARU a fost implementata intr-un plan orizontal, asigurand un centru de greutate scazut si un echilibru excelent pentru o conducere sigura si stabila.

LINEARTRONIC + AWD CU DISTRIBUTIE ACTIVA A CUPLULOR

Lineartronic este perfect pentru schimbarea rapida si lina a treptelor de viteza care mentine motorul la cele mai eficiente turatii, pentru accelerare lina, performanta ridicata la condus si consum mai mic de combustibil. Cuplat la sistemul AWD cu distributie activa a cuplului, permite reglarea instantanee a cuplului de antrenare in functie de conditiile drumului, distribuandu-l rotilor cu tractiune mai mare.

PLATFORMA GLOBALA SUBARU

SUBARU Global Platform (SGP) este platforma care sta la baza generatiilor actuale si viitoare de masini SUBARU. Prin urmare, SGP reprezinta viitorul si ofera si mai multa distractie si liniste sufleteasca pentru soferi si pasageri. Acesta isi propune sa imbunatateasca si mai mult siguranta si performanta generala pentru o senzatie de condus pe care doar SUBARU ti-o poate oferi.

1. Distractie garantata

O mai buna manevrabilitate inseamna a avea control maxim asupra masinii, evitand posibilele pericole. Rezultatul este o masina care este mai sigura si mai distractiv de condus, indiferent de conditii.

2. Conducere confortabila

Suspensia imbunatatita, o structura mai puternica a cadrului si stabilizatorii care absorb drumul permit conditii confortabile de condus si calatorii mai sigure.

3. Cabina spatioasa

Vibratiile si zgomotul reduse ofera tuturor pasagerilor un confort sporit in timpul calatoriei. Suspensia imbunatatita si un cadru robust permit o cabina mai mare si mai confortabila pentru toata lumea.