Service

Service

Tehnicienii nostri va garanteaza un serviciu de calitate

Serviciile noastre cuprind o gamă variată de soluții, menite să vă asigure o experiență de conducere impecabilă. Cu o echipă de tehnicieni certificați de Subaru și o echipă de specialiști pregătiți să rezolve orice problemă, suntem mândri să vă oferim servicii de înaltă calitate, care să corespundă celor mai înalte standarde SUBARU.

 

Principalele servicii pe care le oferim includ:

  1. Service și revizii periodice: Ne asigurăm că vehiculul dumneavoastră este în cea mai bună formă, efectuând revizii complete și menținând funcționalitatea optimă a fiecărei componente ale mașinii.
  2. Tinichigerie și vopsitorie: Indiferent de daune, avem soluții profesionale de tinichigerie și vopsitorie pentru a readuce vehiculul dumneavoastră la aspectul său original.
  3. Intreținere generală: De la schimbarea uleiului și filtrelor până la înlocuirea bateriei sau a anvelopelor, suntem aici pentru a vă oferi întreținerea necesară pentru a vă menține vehiculul în perfectă stare de funcționare.
  4. Diagnoza computerizată: Cu tehnologii de ultimă generație și echipamente avansate, putem identifica rapid și precis orice problemă tehnică cu vehiculul dumneavoastră.
  5. Calibrarea tuturor sistemelor de asistenta, bazate atat pe camere cat si pe senzori de tip radar

 

Încrederea pe care o oferim clienților noștri se bazează pe:

  • Echipa noastră de tehnicieni certificați SUBARU, dornici să ofere cele mai bune soluții tehnice pentru vehiculul dumneavoastră.
  • Folosirea pieselor originale SUBARU în cadrul reparațiilor, pentru a asigura compatibilitatea și performanța de neegalat a mașinii.
  • Utilizarea tehnologiilor de ultimă generație pentru a garanta eficiență și precizie în serviciile noastre.
  • Transparența și comunicarea constantă cu clienții noștri, pentru a vă ține la curent cu statusul mașinii dumneavoastră în orice moment.
  • Servicii rapide și soluții tehnice prompte pentru a economisi timp și bani clienților noștri.

 

Suntem mândri să fim SUBARU și ne asigurăm că fiecare vehicul care ne trece pragul primește tratamentul premium pe care îl merită.