Companie

Companie

Istoricul companiei Subaru

Istoric

Subaru Corporation este un producator japonez de automobile cunoscut pentru productia sa de autovehicule si produse industriale. A fost infiintata la 15 iulie 1953, ca o divizie a Fuji Heavy Industries Ltd. La inceput, compania s-a concentrat initial pe producerea de masini mici si camionete. Prima masina Subaru, Subaru 1500, a fost lansata in 1954.

Un punct de cotitura in evolutia Subaru a fost reprezentat de introducerea modelului Subaru 360 in 1958. Aceasta masina compacta a devenit primul model produs in serie de catre companie si a captivat atentia publicului prin pretul sau accesibil si eficienta in consumul de carburant. Popularitatea sa rapida in Japonia a fost doar inceputul unei ascensiuni internationale impresionante.

In anii '70, Subaru si-a extins gama de produse si si-a consolidat pozitia pe piata internationala. Unul dintre elementele definitorii ale marcii a fost implementarea tehnologiei de tractiune integrala (AWD) in vehiculele sale, conferindu-le o stabilitate si control superioare in orice conditii de drum. Aceasta inovatie a devenit o caracteristica emblematica a masinilor Subaru si a atras atentia pasionatilor de automobile din intreaga lume.

In 2016, Subaru si-a schimbat numele din Fuji Heavy Industries in Subaru Corporation, subliniind astfel identitatea sa distincta si independenta in industria auto. Aceasta miscare a consolidat reputatia Subaru ca producator auto de incredere si de top. Compania a continuat sa isi demonstreze excelenta prin inovarea si productia de modele populare, cum ar fi Subaru Outback, Forester, Impreza si WRX.

Reputatia solida a Subaru Corporation se datoreaza accentului sau neobosit pe siguranta, fiabilitate si performanta. Masinile Subaru sunt renumite pentru designul lor unic de motor boxer, sistemul de tractiune integrala simetrica si angajamentul ferm de a satisface nevoile clientilor activi si pasionati de viata sanatoasa. Datorita acestor caracteristici si a calitatii lor superioare, Subaru a castigat o baza de clienti loiali si continua sa fie un jucator important in industria auto la nivel global.

Echipa Subaru Brasov

Director general: Zavici Septimiu

Sales manager: Paul Rujan

Marketing & PR: Paunescu Sebastian

Sef de service: Radu Bratosin (service@subarubrasov.ro)

Responsabil piese de schimb: Ovidiu Munteanu (piese@subarubrasov.ro)

Sef atelier tinichigerie-vopsitorie: Robert Lutu

Consilier service: Viktor Moisa

 

Aplica pentru un test drive