(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-88686035-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Tehnologie

Tehnologie2020-07-25T15:55:17+02:00STIL URBAN, SPIRIT AVENTURIER.

X MODE

La simpla apasare a unui buton, Sistemul X-Mode vă ajută să mențineți controlul asupra motorului, transmisiei, tractiunii, frânelor pentru a trece prin pasajele dure pe orice teren. Când X-Mode este activat, Sistemul Hill Descent Control menține automat o viteză constantă atunci când vehiculul coboară pe o pantă.

TEHNOLOGIA SUBARU

Tehnologia unică Subaru inspiră încredere , oferind o experiență de conducere unică în condiții de siguranță. Competențele de bază Subaru, cum ar fi motoarele boxer, sistemul de tractiune integral permanent și calitatea superioară, oferă simbioza unică a fiabilității, siguranței, confortului și performanței, care fac Subaru lider în clasa sa. Toate acestea culminează într-un sentiment de încredere și plăcerea de a conduce.

TRACTIUNE INTEGRALA SIMETRICA.

Subaru a dezvoltat sistemul de tractiuneintegral permanent simetric datorită alinierii perfecte a motorului, a cutiei de viteze și a cardanului. Rezultatul: o transmisie fără pierdere de putere, o stabilitate și o agilitate deosebită prin care se distinge orice model Subaru.

Transmisia Lineartronic + Sistemul AWD cu distribuţie activă a cuplului

Pentru un răspuns instantaneu şi lin la modificarea condiţiilor de deplasare,transmisia Lineartronic CVT (continuu variabilă) utilizează un lanţ în loc de curea—permiţând o plajă mai mare de rapoarte de transmisie finale pentru performanţe şi eficienţă îmbunătăţite, dar şi un răspuns mai rapid la acţionarea pedalei de acceleraţie. Aceasta este combinată longitudinal cu un sistem AWD cu distribuţie activă a cuplului, ce reacţionează la condiţiile de tracţiune la comenzile transmisiei şi cele ale şoferului prin controlul continuu al distribuţiei cuplului între punţile faţă şi spate.

SUBARU GLOBAL PLATFORM (SGP)

Platforma globală Subaru (SGP) formează baza tehnică a viitoarelor modele Subaru – noul Subaru XV fiind deja construit pe aceasta. Noua platforma permite o serie de modele standardizate, dar flexibil adaptabile, cu o nouă combinație de spațiu, confort și siguranță. Experiența caracteristică a conducerii Subaru poate fi experimentată și mai intens.

1. CONDUS MAI PLACUT

Subaru XV Hybrid e-BOXER trece de situațiile critice cu usurinta gratie comportamentului sau dinamic. Agilitatea sa imediată mărește sentimentul de siguranță și plăcerea de a conduce. În ciuda garzii la sol inalte de 220 mm, comportamentul sau in curbe este demn de o limuzină.

2. NIVELUL DE COMFORT

Creșterea rigidității la torsiune și îmbunătățirea suspensiei vă permit să absorbiți și mai mult murdăria drumului, reducând vibrațiile transmise în compartimentul pasagerilor și ridicând confortul la un nou nivel.

3. LINISTE SI SPATIU

Zgomotele și vibrațiile sunt istorie în interiorul, datorită caroseriei ramforsate și suspensiilor noi oferite de Subaru XV Hybrid e-BOXER – astfel condusul și călătoriile la bordul Subaru XV Hybrid e-BOXER devin absolut încântătoare.

MOTORUL SUBARU E-BOXER

Într-un motor boxer, pistoanele se mișcă orizontal. Subaru dezvoltă această tehnologie de peste 50 de ani, obținând astfel avantaje decisive în ceea ce privește durabilitatea și caracteristicile dinamice în comparație cu alte tipuri de motoare.

STABILITATE MAXIMĂ

Motorul boxer combină două avantaje: un bloc motor cu profil plat și un centru de greutate foarte scăzut, care oferă stabilitatea maximă a vehiculului.

DURABILITATE

Motorul boxer este rigid din punct de vedere structural și compact și compensand prin forțele de masă ale pistoanele opuse rezulta vibrații inexistente, greutățile de echilibrare sunt eliminate, ceea ce reduce greutatea motorului.

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află detalii aici. Accept