(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-88686035-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Siguranta

Siguranta2020-07-25T15:55:37+02:00SUBARU GLOBAL PLATFORM (SGP)

Noua platformă globală Subaru (SGP) se distinge prin rezistența sa ridicată la torsiune , greutate mai ușoară și aerodinamica oferita habitaclului. Aceasta permite o functionare precisă tuturor sistemelor de siguranță, precum și directiei.

AGILITATE ÎN MANEVRELE DIFICILE

Datorită modelului noii platforme (SGP) cu un centru de greutate scăzut, suspensiilor îmbunătățite și caroseriei rigide, Subaru XV Hybrid e-BOXER reacționează într-un mod foarte precis, făcând situațiile critice mai puțin periculoase și ajutându-vă să treceti de ele cu ușurință.

ADVANCED SAFETY PACKAGE:
ASISTENT FAZA LUNGA

Asistentul pentru faza lunga a farurilor schimba automat intre faza scurta si cea lunga ,astfel ambele maini vor fi in permanenta pe volan.

VIZIBILITATE OPTIMA

Cel mai important sistem de evitare a coliziunilor în orice model Subaru este șoferul. De aceea modelele Subaru au fost concepute pentru a oferi cea mai bună vizibilitate posibilă, fără insa a compromite rezistenta caroseriei sau siguranța.

AIRBAG

În cazul unei coliziuni, pasagerii sunt protejat de o varietate de caracteristici de siguranță, inclusiv airbag-uri frontale și laterale fata , airbag-uri cortina față și spate și un airbag pentru genunchi

TETIERE ACTIVE

Reglabile în înălțime și înclinare, tetierele sunt concepute pentru a oferi cea mai mare siguranță pentru șofer și pasageri de diferite staturi.

CENTURI PRETENSIONATE REGALBILE

În scopul de a menține ocupanții ferm în locurile lor, centuri pretensionate reglabile pe înălțime sunt integrate în benzile pentru scaunele din față, centuri de siguranta cu limitatoare care protejează zona toracică.

CADRU DE RANFORSARE ÎN FORMĂ DE CERC

Cadrele de ranforsare în formă de cerc întăresc acoperişul habitaclului, portierele, stâlpii şi podeaua. Acest design ajută la dispersia şi disiparea energiei de impact, protejând pasagerii în caz de coliziune, prin utilizarea de materiale foarte rezistente şi amplasarea acestora în puncte strategice. Deşi rigiditatea torsională a fost mărită pentru a creşte rezistenţa cadrului, per total cadrul rămâne uşor.

MOTOR CU FUNCŢIE DE DESPRINDERE ÎN CAZ DE IMPACT

Când este vorba de siguranţa dumneavoastră, fiecare Subaru depăşeşte cu mult practica obişnuită. În cazul unei coliziuni frontale, motorul SUBARU BOXER şi transmisia sunt proiectate să absoarbă energia de impact şi să nu intre în habitaclu pentru a vă proteja.

ADVANCED SAFETY PACKAGE:
AVERTIZARE UNGHI MORT / TRAFIC IN SPATELE MASINII

Un sensor scaneaza permanent zona care nu poate fi vazuta din interior indicand astfel prezenta altor vehicule de exemplu cand se efectueaza manevra de mers inapoi.

VEHICLE DYNAMICS CONTROL SYSTEM & ACTIVE TORQUE VECTORING

Atunci cand vehiculul este aproape de limita pierderii aderenței, sistemul electronic de control al stabilitatii intervine în managementul motorului, distribuția cuplului și a frânelor pentru a evita deraparea. Sistemul Active Torque Vectoring transmite un cuplu mai mare la roțile exterioare in viraj pentru a îmbunătăți agilitatea vehiculului.

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află detalii aici. Accept