(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-88686035-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Interior

Interior2020-07-25T15:54:49+02:00ÎNTOTDEAUNA ÎN CONEXIUNE.

Noul Subaru XV Hybrid e-BOXER beneficiaza de un sistem de infotainment de ultimă generație care vă permite să rămâneți conectat oricând, oriunde. Ecranul tactil de 8 inch controlează sistemul de navigatie și caracteristicile audio, în timp ce un display multifuncțional reproiectat vă arată datele importante ale vehiculului. Conexiunea dintre ecranul senzorial, afișajul bordului și ecranul multifuncțional aduce confort, siguranță și plăcere de a conduce – te simți atât de bine în noul Subaru XV Hybrid e-BOXER.

APPLE CARPLAY*1 si ANDROID AUTO™*2

Prin intermediul acestor aplicatii impreuna cu sistemul de recunoaște vocala , mâinile vor fi întotdeauna pe volan iar ochii dvs. îndreptați spre drum.

*1 Apple CarPlay este o marca inregistrata a Apple Inc. in SUA si in alte tari.
*2 Android™ si Android Auto™ sunt marci inregistrate ale Google Inc.

DISPLAY MULTIFUNCȚIONAL

Afișajul LCD de 6,3 inci din partea superioară a tabloului de bord vă oferă informații utile într-un mod ușor de înțeles. Atunci când sistemul de navigatie este activat, acesta este conectat la afișajul multifuncțional care va afișa instrucțiunile de navigare exacte.

INSTRUMENT PANEL

Mai ușor de citit, datorită ecranului LCD de 4,2 “, vă ține mereu la current cu informații utile de conducere: trebuie doar să aruncați o privire rapidă, astfel încât ochii să fie pe drum.

Camera pentru mers inapoi

Camera de mers înapoi vă permite să manevrați ușor în cele mai strânse locuri. Cand manevrati masina in marșarier, pe ecranul tactil apare o imagine color, cu indicații de distanță care facilitează parcarea.

SUBARU STARLINK *3

Sistemul SUBARU STARLINK oferă acces securizat la radioul Internet, aplicații și multe altele, prin intermediul ecranului tactil sau al comenzii vocale.

*3 La volan, șoferul trebuie să fie atent la trafic în orice situație. Nu utilizați ecranul tactil în timp ce conduceți. Este posibil ca utilizarea SUBARU STARLINK să genereze anumite costuri.

Sistem de climatizare automata dual-zone

Sistemul automat de aer condiționat dual poate fi reglat separat pentru partea stânga și cea dreapta. Duzele de ventilație au fost reproiectate pentru a optimiza ventilația habitaclului și pentru a îmbunătăți aerului din habitaclu.

Sistem de deschidere inteligent cu buton de pornire / oprire motor

Puteți să deblocați ușile modelului Subaru XV Hybrid e-BOXER și să porniți motorul fără a fi nevoie să scoateți cheia din buzunar.

TERMINALE USB ȘI AUX-IN

Conectați dispozitivul mobil la portul Aux / USB și ascultați muzica preferată prin difuzoarele auto. Cu două porturi USB, puteți conecta simultan două dispozitive.

HABITACLU.

Deschideți ușa și descoperiți noul Subaru XV Hybrid e-BOXER: interior elegant și sportiv, de inalta calitate.Mai spatios, va intampina cu scaune confortabile , confort de vis pentru toți pasagerii, chiar și pentru călătoriile lungi.

Trapa acoperis din sticlă

Trapa din sticlă controlata electric oferă o vedere panoramică. Acesta poate fi operata la apăsarea unui buton, iar sistemul este echipat cu protecție anti-prindere.

Cusaturi decorative pe scaunul din față

Scaunele din față super-confortabile și conturate sunt decorate cu cusături portocalii, ceea ce intensifică și mai mult elementul sportiv al modelului.

Cotiera spate cu suport pentru bauturi

O cotiera centrală confortabila și practica, care poate fi folosită ca suport de băuturi pentru pasagerii din spate

AVENTURILE ȘI MEMORIILE: NOUA DIMENSIUNE.

Echipamente sportive, de agrement și multe altele – noul Subaru XV Hybrid e-BOXER oferă o capacitate generoasă de incarcare pentru orice. Este gata oricand și te însoțește in toate călătoriile tale, indiferent de traseu.

TRANSPORTUL SMART

Noul Subaru XV Hybrid e-BOXER completează plăcerea de a conduce cu o valoare utilă ridicată. Portbagajul a devenit mai larg facilitand încărcarea și descărcarea. Și dacă nu este suficient, prin amplasarea unui suport exterior de transport pe barele longitudinale se pot transporta bagajele suplimentare.

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află detalii aici. Accept