(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-88686035-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Tehnologie

//Tehnologie
Tehnologie2018-04-06T10:49:35+02:00



ECHIPARE si TEHNOLOGIE

Motor Subaru Boxer
Motor Subaru Boxer
Motorul SUBARU BOXER duce SUBARU BRZ catre noi culmi de precizie si incantare. Am dispus acest motor de 2.0 litri, mai jos, l-am facut mai compact sil-am adus mai aproape de sofer.Este primul motor de acest gen, ce figureaza tehnologia de injectie directa si indirecta, care inglobeaza si raspunsul ferm si eficienta consumului de combustibil. Este un design unic si ofera un nou tip de satisfactie.
Putere
Putere
Acest motor de 200 CP iubeste sa fie adus la viata.Cu o limita de turatie mare, un cuplu ferm si 100 CP per litru, poti fi sigur ca ai destula putere indiferent de turatia in care esti. Vei avea un impact mai scazut asupra mediului si mai multa satisfactii la indemana ta.
PUTERE MAXIMA: 147 kW (200 PS) / 7,000 rpm
CUPLU MAXIM: 205 Nm (20.9 kgfm) / 6,400 – 6,600 rpm
CONSUM COMBUSTIBIL (*1):
7.8 lit./100 km (6TM), 7.1 lit./100 km (6TA)
EMISII CO2 (*1):
180 g/km (6TM), 164 g/km (6TA)
Transmisie Sport
Cutie in 5-6 trepte/ Blocant cu vascocuplaj
Asezat simetric, motorul SUBARU BOXER, pune arborele cotit perfect in linie cu schimbatorul de viteze, pentru o imensa stabilitate si agilitate dinamica. Configuatia cu tractiune spate ne-a permis dispunem motorul mult mai in spate, ceea ce iti da un control precis a atitudinii la viraje. Am combinat aceasta platforma agila cu un sistem de directie nou proiectat, cu o ratie rapida de manevrare, care este reglat sa reactioneze cu o precizie incredibila si imediata la actiunea ta.
Suspensie Sport
Suspensie Sport
O suspensie complet independenta, aduce fiecare bucata de agilitate si raspuns pe care SUBAU BRZ o are de oferit. Barele de sustinere de tip MacPherson, ajuta la maximizarea rigiditatii si aduce sentimentul de control direct, permitand motorului SUBARU BOXER sa fie amplasat chiar mai jos pe sasiu. Si designul in dublu iades al spatelui, absoarbe denivelarile fara a sacrifica controlul.
Diferential LSD
Diferential LSD
Precizia extraordinara in fiecare viraj, este ceea ce aduce distinctie unui SUBARU BRZ. Diferentialul performant cu blocare limitata Torsen – acelasi tip de diferential regasit intr-un SUBARU WRX de inalta performanta – te ajuta sa iti mentii linia in timpul unui viraj la viteze mari, in timp ce inglobeaza atat confortul cat si controlul pe drumuri dificile.
Transmisie Responsive
Transmisie Responsive
Transmisia manuala in 6 trepte te ajuta sa fii pe deplin angajat in condus, multumita unei curse scurte a schimbatorului si a unui sentiment superb la schimbarea treptei de viteza. Transmisia automata in 6 trepte disponibila, ofera padele schimbatoare, control la subturare, si doua moduri de schimb, pentru performanta ce se potriveste intotdeauna starii de spirit.
Centru de greutate coborat
Centru de greutate coborat
Ne-am provocat pe noi sa ii dam acestui SUBARU BRZ, un centru de gravitatie cat ma coborat posibil, pentru ca asta aduce cea mai incitanta manevrabilitate posibila. Fiecare element al masinii, de la designul motorului compact, dispus orizontal opus pana la linia plafonului si pozitionarea scaunelor, ajuta BUBARU BRZ sa aiba unul din cel mai coborate centre gravitationale dintre toate masinile de productie in masa.
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politică de confidențialitate.
I Accept
* Emisiile de CO2 si Consumul sunt estimate conform ECE R101-01.
Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află detalii aici. Accept