(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-88686035-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Interior

//Interior
Interior2018-04-06T10:49:29+02:00Imagine reprezentativa interior BRZ
Piele Neagra - Alcantara

Piele Neagra – Alcantara®*

Textil Negru

Textil Negru

ECHIPARE

Acces Fara-Cheie si Pornire la buton START/STOP
Acces Fara-Cheie si Buton START/STOP motor
Avand cheia breloc asupra dumneavoastra puteti debloca toate usile inclusiv portbagajul, doar prin atingerea manerului. Puteti porni/opri de asemenea si motorul prin apasarea unui sigur buton de START/STOP. Subaru te lasa sa descui chiar si fara cheie prin inserarea unui cod PIN din 5 cifre.
Schimbator de viteze cu padele
Schimbator de viteze cu padele
Standard cu cutie automata, padelele de pe volan iti permit sa schimb rapoartele la BRZ foarte repede doar cu varful degetelor.
Dubla Climatizare
Dubla Climatizare
Puteti controla independent fluxul de aer sau temperatura pentru sofer sau pasageri, cu ajutorul sistemului dual de climatizare. Un filtru microscopic previne intrarea prafului in cabina.
Incalzire in scaune
Incalzire in scaune
Optiunea de scaune incalzite este o placere in ziele cu vreme rea sau rece. Acestea au doua pozitii de incalzire.
Intrare USB si Auxiliar Audio Jack
SUBARU Starlink (1*)
Conecteaza orice dispozitiv cu USB sau  prin Auxiliar 3.5 mm audio jack pentru a asculta in boxele masinii muzica ta preferata.
Ceasuri de Bord Sport
Ceasuri de Bord Sport
Conceput de o minte entuziasta, Turometrul este marit si pozitionat central fata de sofer pentru a oferi informatia vitala fara mari eforturi. Culoarea clasica de lumina rosie este semnatura SUBARU Sport.
Consola Centrala Multifunctionala
Consola Centrala Multifunctionala
Pozitionat pentru a fi perfect vizibil, cu un minim de distragere a atentiei in timp ce conduci, ecranul iti arata o varietate de informatii care te pun in legatura cu vehiculul tau. Modelul standard vine cu un dispozitiv clasic de redare muzica.
Finisaj cu Piele + Alcantara
Finisaj cu Piele + Alcantara
Interiorul vine in doua variante la noul BRZ. finisajul de Piele cu Alcantara este cel optional dar si de nelipsit. Aderenta si pozitia in scaunele sport de inalta calitate asigura o pozitie ideala in timpul virajelor la viteze mari, impreuna cu tapiteria Alcantara ofera un grip in plus, acestea au un centru de greutate foarte jos.
Scaune spate Rabatabile
Recunoasterea vocii(3*) si Eyes-Siri
Nu te-ai astepta la atata utilitate de la o masina pur sportiva, dar cu scaunele spate stranse, este suficient spatiu pentru un set de cauciucuri de competitie sau pentru doua genti de golf.
* Alcantara® este o marca inregistrata a Alcantara S.p.A.®
Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află detalii aici. Accept