(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-88686035-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Exterior

//Exterior
Exterior2018-04-06T10:49:29+02:00CULORI DISPONIBILE

SUBARU BRZ

SUBARU BRZ

ECHIPARE

Faruri-HID-extraclare
Faruri HID extraclare
Designul fulgerator al SUBARUlui BRZ este completat de farurile extraclare cu tehnologie de lampi HID (becuri de intensitate ridicata)
Faruri de ceata
Faruri Ceata
Lampile de ceata dau o unda de lumina la nivelul solului si elimina din efectul de reflectare a cetii, pentru mai multa siguranta.
Spalatoare Faruri Retractabile
Spalatoare Faruri Retractabile
Spalatoarele de faruri de tip pop-up folosesc un jet de inalta presiune pentru a mentine farurile LED la cea mai inalta performanta in conditii de vreme rea.
Jante Aliaj Usor 17-inch
Jante Aliaj Usor 17-inch
Atat de usoare pe cat sunt de distinctive, fiecare SUBARU BRZ vine cu jante de aluminiu ce reduc din greutatea nesuspendata si iti subliniaza stilul.
Eleron Sport pe portbagaj
Eleron Sport pe Portbagaj
Eleronul Sport de pe spate aduce o nota sportiva si face SUBARU BRZ si mai prietenos cu vantul.
Spoiler Sport Spate
Spoiler Sport Spate
Spoilerul spate este prevazut cu un deflector de aer care ajuta la o manevrabilitate mai buna in curbe precum si in cresterea aerodinamicii si fortei de apasare pe sosea a vehiculului.
Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află detalii aici. Accept