(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-88686035-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Tehnologie

//Tehnologie
Tehnologie2018-04-06T10:49:54+02:00

outback nameECHIPARE si TEHNOLOGIE

Tractiune Symetrical Drive
Tractiune Integrala Simetrica
Controlul duce la incredere, iar stabilitatea creaza agilitate deosebita in noul Outback. Combinatia dintre Sistemul de tractiune Symmetrical AWD si motorul Subaru Boxer  cu un centru de greutate mai coborat inspira incredere la volanul Subaru. Folosind toate cele 4 roți ca puncte de aderență și oferind o stabilitate remarcabilă, Symmetrical AWD produce o conexiune puternică între tine și drum.
Lineartronic
Linetronic
Proiectată să scoată la iveală tot ce e mai bun din motorul Subaru Boxer și din tracțiunea Symmetrical AWD, transmisia variabilă continuă Lieartronic păstrează turația motorului la parametrii ideali. Astfel, noul Outback este lider la clasa lui în ce privește consumul de carburant – 6.1L / 100km.
Motor Subaru Boxer
Motor Subaru Boxer
Subaru crede cu tarie ca motorul BOXER, adica motor amplasat orizontal si cu pistoanele asezate opus in jurul arborelul cotit, este tipul de motor ideal pentru o experienta de condus cat mai placuta. . Dimensiunea si greutatea acestui tip de motor este considerabil mai mica fata de cea a unui motor clasic in linie.
2.0-litre DOHC TURBO SUBARU BOXER DIESEL
Lumini interioare
Putere maxima: 110 kW (150 PS) / 3,600 rpm
Cuplu maxim: 350 Nm (35.7 kgfm) / 1,600-2,800 rpm
Consum (*1):
6.1 lit./100 km (Lineartronic), 5.6 lit./100 km (6MT)
Emisii CO2  (*1):
159 g/km (Lineartronic), 145 g/km (6MT)
3.6-litre DOHC SUBARU BOXER
3.6-litre DOHC SUBARU BOXER
Putere maxima: 191 kW (260 PS) / 6,000 rpm
Cuplu maxim: 350 Nm (35.7 kgfm) / 4,400 rpm
Consum (*2): 9.9 lit./100 km
Emisii CO2  (*2): 230 g/km
2.5-litri DOHC SUBARU BOXER
2.5-litri DOHC SUBARU BOXER
Putere maxima: 129 kW (175 PS) / 5,800 rpm
Cuplu maxim: 235 Nm (24.0 kgfm) / 4,000 rpm
Consum (*1): 7.0 lit./100 km
Emisii CO2 (*1): 161 g/km
Performanta de lunga durata
Performanta de lunga durata
Motorul Subaru boxer are un design rigid si auto-echilibrat, oferind un centru de greutate mult mai jos si stopand vibratiile intalnite la motoarele in V sau in linie, de 4 cilindri, de aceeasi clasa.
Stabilitate Sporita
Stabilitate Sporita
Datorita formei plate a motorului care sta mai jos pe sasiu, intreaga masina este multa mai stabila si bine balansata, oferind mai mare rezistenta la miscarile stanga-dreapta comparativ cu alte vehicule asemanatoare.
Activare Xmode
Activare X-mode
Un buton conceput pentru un control mai bun al aderentei. Noul X-Mode coordoneaza motorul, transmisia, sistemul de tractiune integrala AWD si franele pentru ca autoturismul sa se deplaseze in cele mai bune conditii, indiferent de tipul de teren.
Schimbator cu padele
Schimbator cu padele
Schimbatoar de viteze cu padele pe volan pentru control la varful degetelor, oferindu-ti puterea de a selecta ce raport de viteza Linetronic ti se potriveste mai mult cu stilul de condus. Deasemenea ofera si transmisie manuala pentru modelul pe benzina (cu 6 trepte) si diesel (cu 7 trepte) pentru un raspuns rapid la comanda. Acestea ofera mai multa precizie si sportivitate in timpul conducerii.
SI Drive
SI – Drive
Sistemul de asistenta SI-DRIVE (Subaru Intelligent Drive) poate ajusta capacitatea de reactie a trenului de rulare la diferite stiluri de condus, conditii de drum sau la orice modalitate de condus, la cererea clientului. Rapid, se restabileste raspunsul vehiculului la apasarea pedalei de acceleratie si comportamentul transmisiei automate, pentru a ne asigura ca vehiculul indeplineste standardele dumneavoastra de performanta in orice circumstanta.
SI Drive - Modul Sport cu Precizie
SI Drive – Modul Sport-Precizie Maxima
Punand accent pe raspunsul vehiculului, modul Sharp Sport impulsioneaza motorul la potentialul sau maxim. In acest mod, motorul raspunde mai rapid la apasarea pedalei de acceleratie, accelerarea vehiculului fiind mult mai puternica. Pentru a prelua un control mai mare asupra vehiculului, utilizati padelele, pentru un control mai facil al celor 8 rapoarte de transmisie, pentru a simti cu adevarat placerea condusului.
SI-Drive Modul Sport
SI-Drive Modul Sport
Modul Sport ofera o miscare lina a motorului la orice viteza. Vei simti imediat un raspuns linear ce adduce la viata cuplul rafinat si bogat al motorului.
SI-Drive Modul Inteligent
SI-Drive Modul Inteligent
SI-DRIVE activeaza modul inteligent pentru un raspuns imediat al modului de condus si al reglarii emisiilor de CO2. Manevrarea pedalei de acceleratie se realizeaza mai eficient pentru un nivel sporit de control.
Subaru OutBack
*1 Consum de combustibil si Emisii CO2: Conform EC715/2007-2015/45/W.
*2 Consum de combustibil si Emisii CO2 : Conform to ECE R101-01.
Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află detalii aici. Accept