(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-88686035-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Outback

/Outback
Outback2021-09-07T15:36:10+02:00

Subaru-Outback

Conecteaza-te la lumea ta!

Nimic nu se conduce ca un Subaru, pentru ca nimic altceva nu este construit la fel. Fiecare model de Subaru este proiectat sa nu iti dea batai de cap, totodata oferindu-ti puterea de a conecta profund cu viata. De aceea majoritatea modelelor, inclusiv noul Outback, are la baza incorporat Sistemul Simetric de Tractiune Integrala (Symmetrical AWD)Folosind toate patru rotile in contact maxim cu suprafata de drum, oferind stabilitate si balans remarcabil, Sistemul Symmetrical AWD creeaza o legatura stransa intre tine si drum. Este o conexiune care iti mareste increderea in tine si naste noi experiente de care acum poti sa te bucuri in intregime.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politică de confidențialitate.
I Accept
Date tehnice Outback MY21
Dotari Outback MY21
Culori Outback MY21
Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află detalii aici. Accept