(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-88686035-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Exterior

//Exterior
Exterior2018-04-06T10:49:31+02:00

outback nameCULORI DISPONIBILE

LEVORG 1.6GT

1.6GT

Levorg 1.6GT-S

1.6GT-S

ECHIPARE

Jante Aluminiu 18 inch
Jante Aluminiu 18 inch
Jantele de 18 inch disponibile ii dau Levorg-ului mai mult stil si performanta oferind o aderenta mai buna.
Spalatoare faruri tip pop-up
Spalatoare faruri tip pop-up
Spalatoarele de faruri de tip pop-up folosesc un jet de inalta presiune pentru a mentine farurile LED la cea mai inalta performanta in conditii de vreme rea.
Stopuri spate in combinatie cu LED
Stopuri spate in combinatie cu LED
Levorg mentine atat stilul cat si vizibilitatea cu stopurile spate in combinatie cu LED, care sunt dotate cu lumini spate LED si lampi de stop, lumini de ceata, semnalizari si lumini marsalier.
Trapa electrica din sticla, cu inclinare reglabila
Trapa electrica din sticla, cu inclinare reglabila
Trapa mare electrica cu retragere in interior si cu parasolar manual pune la dispozitie o vedere panoramica si briza proaspata atat pentru pasagerii din fata cat si pentru cei din spate.
Sistem Camera Mers cu Spatele
Sistem Camera Mers cu Spatele
Systemul Camera Mers cu Spatele imbunatateste vizibilitatea la mersul cu spatele, cu linii de ghidare pentru a te ajuta sa vezi traiectoria vehicolului si sa apreciezi distanta pana la alte obiecte.
Evacuari duble simetrice
Evacuari duble simetrice
Evacuarile duble simetrice de pe fiecare parte a prelungirii barii spate, nu lasa nici un dubiu asupra naturii sportive a Levorg-ului.
Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află detalii aici. Accept