(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-88686035-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Siguranta

//Siguranta
Siguranta2018-04-06T10:49:20+02:00

outback nameTEHNOLOGII de SIGURANTA

Sistemul dinamic de control al vehiculului
Sistemul dinamic de control al vehiculului
Sistemul Dinamic de control al vehiculului monitorizează și analizează printr-o serie de senzori dacă vehiculul urmează calea aleasă de șofer. Dacă vehiculul se apropie de limita de stabilitate, distribuția de tracțiune AWD, puterea motorului, și frânele pe fiecare roată sunt ajustate să asiste la menținerea vehiculului pe curs.
Șasiu cu ramforsări tip inel
Șasiu cu ramforsări tip inel
Șasiul ramforsat cu întărituri în formă de inel formează o armură pentru toți ocupanții vehiculului. Este o manta de siguranță construită în acoperișul pasagerilor, în uși, stâlpi și podea. Acest design ajuta la disiparea și la redirectionarea energiei de impact departe de ocupanți, în cazul unei coliziuni. Întăriturile șasiului sunt din oțel de înaltă rezistență, puternic și rigid. Cu toate acestea, însă, șasiul este ușor.
Frâne
Frâne
Frânele cu discuri puternice pe toate roțile oferă modelului Impreza performanțe excelente de frânare. Sistemul ABS cu 4 canale ajută șoferul să păstreze controlul vehiculului în cazul frânării bruște. Sistemul anti-blocare la frânare include distribuția electronică a forței de frânare, pentru a redistribui presiunea la frânarea față/spate atunci când vehiculul este încarcat.Impreza este dotată și cu un sistem de asistență la frânare, în cazul frânărilor de urgență.
Airbaguri SRS*
Locuri, centuri de siguranță și airbag-uri
Centurile de siguranță din față, reglabile în funcție de înălțime, sunt dotate cu dispozitive de pretensionare și limitatoare de forță, care mențin ocupanții ferm în scaunele lor. În plus, Impreza dispune de scaunele din față construite special, care reduc leziunile la nivelul coloanei cervicale și protejează mai bine șoferul și pasagerul în cazul unui impact din spate. De asemenea, scaunele din spate au fost optimizate, poziția de ședere a fost mutată înapoi, în scopul de a reduce la minimum riscul de rănire în cazul unui impact lateral. Airbag-urile frontale și laterale, precum și cele pentru cap din față și din spate fac parte, de asemenea, din echipamentele standard. La fel și airbag-ul pentru genunchi al șoferului, care sporește protecția extremităților inferioare în cazul unui impact frontal. Punctele de ancorare ISOFIX – care nu afectează dimensiunea portbagajului – facilitează instalarea scaunelor pentru copii.
Cabina protejata la impact
Cabina Protejata in impact
Subaru are o traditie în a merge mult mai departe când vine vorba de siguranța ta, și Impreza nu este diferită. Rama și șasiul modelului Impreza au fost proiectate să ajute motorul SUBARU BOXER și cutia de viteze să se miște în siguranță sub vehicul, în cazul unei coliziuni frontale, si să nu intre în cabină.
Protecția pietonilor
Protecția pietonilor
Protecția pietonilor a jucat un rol important la construcția modelului Impreza. Spațiul de absorbire a șocurilor dintre capota motorului și motor reduce riscul de rănire în cazul accidentelor. Bara de protecție frontală pentru absorbția energiei și ștergătoarele de parbriz concepute special, reduc, de asemenea, riscul de rănire.
*1 Specificatii Europene testate pe SUBARU XV.
*2 SRS: Supplemental Restraint System. Eficient cand este folosit impreuna cu centura de siguranta.
Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află detalii aici. Accept