(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-88686035-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Geneva Motor Show 2016: Subaru prezintă conceptul XV

//Geneva Motor Show 2016: Subaru prezintă conceptul XV

Geneva Motor Show 2016: Subaru prezintă conceptul XV

Un SUV cu forme tăioase ce impresionează la capitolul design

Pe lângă modele de serie, în cadrul Geneva Motor Show 2016 ce are loc zilele acestea, au debutat și vehicule de tip concept cum este cazul lui Subaru XV Concept – un SUV îndrăzneț a cărui forme tăioase ne atrag atenția. Din câte se poate remarca,  un mare accent a fost pus la capitolul design ce dă automobilului un look ceva mai masiv, dar și modern în același timp.

Subaru-XV-Concept-1-718x506

Ne sar în ochi corpurile de iluminat față cu forme tăioase, dar și bara de protecție cu inserții portocalii ce practic ne anunță că avem de-a face cu un SUV gata pregătit de aventură. Aceste elemente de design sunt regăsite și pe restul caroseriei, ba chiar și pe jantele de 19 inch ce sunt colorate în nuanțe de gri și portocaliu pentru a oferi un efect cât mai interesant.

Subaru-XV-Concept-2-718x506

 

Deși acest automobil nu va ajunge niciodată în producție sub forma actuală, ne-am putea aștepta la o variantă similară bazată pe un motor în 4 cilindri gata pregătit și pentru cele mai aprige condiții de off-road. După cum precizăm, există o posibilitate ca producătorul japonez să vină cu ceva similar pe piață chiar anul viitor, automobil foarte interesant de altfel.


via: autoblog.com
2018-04-06T10:50:09+02:00
Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află detalii aici. Accept