https://www.subarubrasov.ro/wp-content/plugins/revslider/rs-plugin/js/jquery.themepunch.revolution.min.jshttps://www.subarubrasov.ro/wp-content/plugins/LayerSlider/static/layerslider/js/greensock.jshttps://www.subarubrasov.ro/wp-content/plugins/LayerSlider/static/layerslider/js/layerslider.kreaturamedia.jquery.jshttps://www.subarubrasov.ro/wp-content/plugins/LayerSlider/static/layerslider/js/layerslider.transitions.js

X-Mode

//X-Mode
X-Mode2018-04-06T10:49:47+00:00

outback nameUn buton conceput pentru un control mai bun al aderentei. Noul X-Mode coordoneaza motorul, transmisia, sistemul de tractiune integrala AWD si franele pentru ca autoturismul sa se deplaseze in cele mai bune conditii, indiferent de tipul de teren.

X-Mode actioneaza si in cazurile in care autovehiculul se afla intr-ocoborare a unei pante pe care se afla zapada, gheata sau pietris. Astfel soferul se poate concentra mai bine la virare in timp ce optiunea X-Mode mentine constanta viteza de coborare a autovehiculului.

In videoul de mai jos putem viziona cum actioneaza tehnologia X-Mode in diferite conditii de drum si pe suprafete diferite de teren.