(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-88686035-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

X-Mode

//X-Mode
X-Mode2018-04-06T10:49:47+02:00

outback nameUn buton conceput pentru un control mai bun al aderentei. Noul X-Mode coordoneaza motorul, transmisia, sistemul de tractiune integrala AWD si franele pentru ca autoturismul sa se deplaseze in cele mai bune conditii, indiferent de tipul de teren.

X-Mode actioneaza si in cazurile in care autovehiculul se afla intr-ocoborare a unei pante pe care se afla zapada, gheata sau pietris. Astfel soferul se poate concentra mai bine la virare in timp ce optiunea X-Mode mentine constanta viteza de coborare a autovehiculului.

In videoul de mai jos putem viziona cum actioneaza tehnologia X-Mode in diferite conditii de drum si pe suprafete diferite de teren.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politică de confidențialitate.
I Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află detalii aici. Accept