(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-88686035-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Tehnologie

Tehnologie2020-07-25T15:36:27+02:00

outback nameMotorul boxer cu cilindrii dispusi diametrali opusi este o arhitectura pe care Subaru a adoptat-o și  a imbunatatit-o constant de mai bine de 50 de ani.

Pentru că oferă avantaje fața de alte tipuri de motoare si și-a dovedit fiabilitatea și durabilitatea.

Stabilitate mai mare

Centru de greutate redus pentru modelele Subaru, datorita structurii plane a motorului, favorizeaza stabilitatea in curbe, datorita inclinației laterale mici.

Tractiune integral simetrica

Simetria înseamnă echilibru. Iar echilibrul generează agilitate, așa cum într-o manieră impresionantă o demonstrează modelul Forester. Aceasta combinată cu centrul de greutate redus al motorului SUBARU BOXER, prin intermediul tracțiunii simetrice integrale, asigură un debit optim de putere de la motor către toate cele 4 roți și o aderență perfectă la drum. Toate acestea vă oferă un sentiment plăcut de siguranță, mai puțin obișnuită pentru un SUV.

Transmisia Lineartronic & Sistemul AWD cu distribuţie activă a cuplului

Pentru un răspuns instantaneu şi lin la modificarea condiţiilor de deplasare,transmisia Lineartronic CVT (continuu variabilă) utilizează un lanţ în loc de curea—permiţând o plajă mai mare de rapoarte de transmisie finale pentru performanţe şi eficienţă îmbunătăţite, dar şi un răspuns mai rapid la acţionarea pedalei de acceleraţie. Aceasta este combinată longitudinal cu un sistem AWD cu distribuţie activă a cuplului, ce reacţionează la condiţiile de tracţiune la comenzile transmisiei şi cele ale şoferului prin controlul continuu al distribuţiei cuplului între punţile faţă şi spate.

Subaru Global Platform

Noua platforma tehnica denumita Subaru Global Platform (SGP) constituie baza tehnica a viitoarelor modele Subaru – noul Forester se bazeaza deja pe aceasta. Noua platforma comuna va permite construirea diverselor game de modele intr-un mod standardizat dar adaptabil intr-un mod flexibil, combinand perfect spatiul, confortul și siguranța.

În acest fel, sentimentul unic de conducere al modelelor Subaru va fi și mai intens pentru dumneavoastra.

Placerea de a conduce in siguranta

Manipularea agila nu este doar distractiva ci si sigura, de exemplu atunci când trebuie efectuate manevre rapide. In pofida garzii la sol inalte (220 mm) noul model Forester se conduce usor și precis, oferind senzatii sportive in viraje.

Confort la condus

Sasiul mai rigid și imbunatatirile aduse suspensiei și barelor stabilizatoare permit Forester-ului sa ruleze si mai liniștit pe toate tipurile de drumuri. Confort care va permite sa faceti fata chiar distantelor lungi, fara a va simti obositi.

Habitaclu izolat fonic

In interiorul spatios, zgomotele și vibratiile sunt aproape imperceptibile, astfel încat fiecare călătorie la bordul noului model Forester devine cu adevarat relaxanta.

X- Mode

Noul Forester va ofera incredere inca de la început. Este distractiv, la indemană și confortabil. Abordeaza in siguranta deplina curbele de tot felul in ciuda înălțimii SUV-ului. Modelul Forester a fost proiectat astfel încat dumneavoastra si pasagerii dumneavoastra sa calatoriti pe distanțe lungi într-o relaxare totala.

Iar sistemul de tractiune integral Symmetrical AWD impreuna cu sistemul X-MODE va permit sa mergeti în siguranta oriunde va va duce spiritul de aventura.

X-Mode si Hill Descent Control

Noul Forester isi va arata potentialul maxim datorita sistemului avansat X-MODE. Modul [SNOW / DIRT] va permite să abordati suprafețe alunecoase acoperite cu zapada, murdarie sau pietris cu tractiune sigura. Selectati modul [D.SNOW / MUD] atunci cand condusul devine deosebit de dificil iar anvelopele risca sa piarda aderenta, de exemplu în zapada afanata, noroi sau nisip.

Sistemul X-MODE folosește cuplul ridicat și răspunsul rapid al unității electrice pentru a continua deplasarea atunci cand aderenta este slaba. Un avantaj suplimentar pentru sentimentul dumneavoastră de siguranta. În plus, sistemul de control al coborarii (Hill Descent Control) va permite sa abordati secțiuni de coborare alunecoase la viteză controlata scazuta. * 1

* 1 Trebuie să adoptati întotdeauna un comportament de conducere atent și sigur la volan. Sistemul Hill Descent Control depinde de factori precum întretinerea vehiculului, condițiile meteorologice, anvelopele și conditiile de suprafata ale drumului.

Garda la sol inalta

Noul Forester nu are doar o garda la sol mare tipică unui SUV. De asemenea, unghiurile de inclinare și rampa au fost optimizate astfel incat să puteți depasi multe obstacole, fara riscul de deteriorare.

* 2 Cu roți de 18 inch

SI-DRIVE

Sistemul Subaru Intelligent Drive (SI-DRIVE) va permite să selectati caracteristicile de performanța ale motorului care vi se potriveșc cel mai bine cu un buton pe volan. În modul „Intelligent”, bateria litiu-ion permite o conducere echilibrata și economica.

Modul „Sport”, pe de alta parte, garanteaza o accelerare spontana și puternica datorita asistenței oferite de motorul electric și a unei senzatii superioare de conducere.

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află detalii aici. Accept