(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-88686035-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Motorizari

Motorizari2020-07-25T15:36:01+02:00

outback nameMotor SUBARU BOXER și motor electric

Motor pe benzina
Putere maxima: 110 kW (150 CP) la 5600-6000 rpm
Cuplu maxim: 194 Nm la 4000 rpm

Motor electric
Putere maxima: 12.3 kW (16.7 CP)
Cuplu maxim: 66 Nm

Sistemul SUBARU e-BOXER

Pentru o funcționare cat mai eficienta, sistemul SUBARU e-BOXER ajusteaza automat utilizarea motorului cu injecție directă de 2,0 litri si a motorului electric în functie de solicitari.

Motorul electric al sistemului hibrid este integrat în cutia de viteze Lineartronic, iar bateria este instalată central în spatele mașinii. Stabilitatea remarcabila binecunoscuta modelelor Subaru ramane neschimbata, deoarece este data de centrul de greutate scăzut al motorului SUBARU-BOXER și a sistemului de tractiune integrala permanenta Symmetrical AWD.

Agilitate și stabilitate în curbe

In timp ce manipularea altor vehicule cu motor electric poate suferi din cauza greutatii suplimentare, in cazul Subaru e-BOXER comportamentul de conducere ramane neschimbat datorita aranjamentului central al tuturor componentelor.

Motorul pe benzină este instalat în partea de jos a compartimentului iar motorul electric este integrat în cutia de viteze Lineartronic în spatele motorului, fapt care pastreaza agilitatea tipică modelelor Subaru alaturi de stabilitatea în viraje.

Incitant pe drum. Relaxat in afara lui.

Prin accelerarea noului Forester echipat cu motorul SUBARU e-BOXER, veti simti confortul unei clase superioare : puternic pe sosea și liniștitor pe teren dificil.

Fara stres prin jungla urbana

Motorul electric compact de înaltă performanță asigură o reacție spontană la accelerare și decelerare. Astfel, puteți conduce confortabil și fara stres chiar si in conditii de trafic grele.

Pornire, accelerare usoara: modul EV (motor electric)

Cerință mare de putere: funcționarea motorului pe benzină

Necesitate medie de putere: suport motor electric

Decelerare : recuperare de energie

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află detalii aici. Accept