(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-88686035-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Interior

//Interior
Interior2018-04-06T10:49:49+02:00

outback nameMATERIALE – TAPITARIE

Piele Neagra

Piele Neagra

Piele Gri

Piele Gri

Piele Maro

Piele Maro

Textil / PVC

Textil / PVC

Textil Gri

Textil Gri

Textil Negru

Textil Negru

ECHIPARE

Pornire la buton si deblocare Keyless
Pornire la buton si deblocare Keyless
Cartela de pornire confera un acces mai usor pentru pornirea masinii. Pentru deschiderea masinii este necesara o simpla prindere de manerul usii pentru a le debloca, iar pornirea motorului se realizeaza prin apasarea butonului Start/Stop. Chiar si fara cartela, usile se pot debloca printr-un cod PIN format din 5 cifre.
Scaun sofer reglaj 8 cai (suport-lombar)
Scaun sofer reglaj 8 cai (suport-lombar)
Acest sistem va permite sa gasiti o pozitie cat mai confortabila in timpul deplasarilor datorita celor 8 trepte de ajustare. In modelele cu interior de piele, a fost adaugata o functie de memorare a 2 pozitii de reglare.
Pilot Automat Inteligent
Pilot Automat Inteligent
Sistemul standard de pilot automat permite soferului sa mentina o viteza prestabilita pe un drum circulat intens. Situate pe volan, comenzile sunt finisate avand un luciu metallic inchis oferind un plus de modernism volanului.
Display cu Touch Screen
Display cu Touch Screen
Utilizati ecarnul tactil pentru a gestiona cu usurinta muzica, la fel ca pe smartphone. Puteti conecta telefonul smartphone prin Bluetooth (*1) sau prin portul USB si puteti alege muzica dorita de pe ecranul tactil situat in panoul de bord.
Dublu Climatronic
Dublu Climatronic
Aceasta caracteristica ajuta in mod convenabil pastrarea temperaturii interioare dupa placul fiecaruia. Se poate regla de catre sofer sau pasagerul din fata, butoanele de reglare fiind amplasate pe consola centrala, setand astfel temperaturile dorite.
Display Central Multifunctional
Display Central Multifunctional
Situat convenabil in panoul de bord, informatiile vitale ale masinii pot fi afisate la o simpla atingere de buton. De asemenea ofera performante avansate de mediu si eficienta, putand efectua chiar si o comparare eficienta a performantelor masinii dintre diferite destinatii.
Recunoastere Voce- Siri Eyes-free
Recunoastere Voce- Siri Eyes-free
Foresterul tau are mai multe optiuni ale “mainilor libere” fata de modelele precedente, gratie Recunoasterii Vocale (*2) si a Sistemului Siri Eyes-Free (*3,4), toate integrate in sistemul multifunctional cu display situat in panoul de bord. Siri se utilizeaza pentru a conecta dispozitivele Apple, premitandu-va sa efectuati apeluri hands-free, pentru a reda muzica, a verifica e-mailuri ori pentru a cauta pe Web.
Panou Frontal Digital
Panou Frontal Digital
Ceasurile de bord ale lui Forester sunt proiectate pentru a furniza informatii rapid si fara effort. Turometrul si vitezometrul sunt proeminente fiind foarte clare si vizibile, pentru ai facilita soferului o mai buna concentrare asupra drumului .
Comenzi pe volan
Comenzi pe Volan
Controalele montate pe volan ofera o facilitate soferului pentru a regla volumul sistemului audio sau pentru alte functii ale acestuia, pentru accesul Bluetooth sau al sistemului hands-free, accesand link-uri automat cu telefonul smatphone, oferind soferului o mai buna concentrare asupra drumului.
Sistem Audio Harman-Kardon
Sistem Audio Harman-Kardon
Cele 4 difuzoare ale sistemului 8-speakers de 440W sunt proiectate pentru o inalta performata acustica. Doua difuzoare ovale sunt plasate in portierele fata si doua in portierele spate.
3 Prize de 12-Volti
3 Prize de 12Volti
Subaru Forester este dotat cu 3 prize de 12 V de alimentare situate astfel : una in consola central, una in caseta consolei central si una in spatiul de marfa; asigurand astfel o sursa de alimentare mult mai accesibila pasagerilor.
Banchete Rabatabile la buton
Banchete Rabatabile cu buton
Comutati automat in starea de cargo, rabatand fiecare 60/40 parte a banchetei spate, astfel se poate observa o extindere remarcabila a spatiului destinat bagajelor.
*1 Bluetooth® este marca inregistrata a Bluetooth SIG, Inc. America.
*2 Soferul este responsabil pentru conditiile de drum de aceea recomandam sa se foloseasca cat mai putin ecranul cu Touchscreen in timp ce conduce.
*3 Recunoasterea vocala este compatibila cu mai multe limbi dar nu cu toate cele existente.
*4 Produsele Apple compatibile cu Siri (iPhone®, iPad®, iPod touch®, etc.) sunt necesare.
Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află detalii aici. Accept