(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-88686035-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Interior

Interior2020-07-25T15:35:50+02:00

outback nameECHIPARE

Sistem de climatizare automată pe 2 zone

Controlul automat al climatizării pe 2 zone poate fi setat separat pentru șofer și pasagerul din dreapta, direct pe panoul de control sau prin afișajul multifuncțional de 6,3 inch.

Mufe USB in fata și spate

Soclurile de încărcare USB sunt disponibile atat pentru pasagerii din fata, cat și pentru cei din spate.
Buzunare spatar scaune
Cartile sau revistele, tabletele sau telefoanele inteligente pot fi depozitate perfect si la îndemana in buzunarele divizate în mod inteligent pe spatarele scaunelor din fata.
Butonul de memorie al scaunului soferului
Funcția de memorie a scaunului soferului memoreaza inclusiv pozitia oglinzilor exterioare. Oglinda exterioara din partea dreapta isi schimba automat pozitia atunci cand activati mersul inapoi, astfel încat sa puteti vedea marginea drumului.
Climatizarea zonei din spate a habitaclului
Aeratoarele din spatele consolei centrale ofera pasagerilor din spate confortul dorit pentru climatizare.
Apple CarPlay și Android Auto
Utilizați una dintre cele mai populare aplicatii precum Apple CarPlay sau Android Auto. Recunoașterea vocala va permite să utilizați smartphone-ul în siguranta.
Afisaj multifunctional
Ecranul multifunctiona de 6,3 inci situat în partea de sus a panoului de bord, va ofera informatii utile pentru dumneavoastra și pasageri într-o formă usor de înțeles. Când sistemul de navigatie este activat, pe afișaj sunt afișate instrucțiuni de conducere de-a lungul traseului.
Afisaj cu cristale lichide
Ecranul de 4,2 inch cu cristale lichide vă permite să citiți diverse date de conducere fara efort. Doar o privire rapida și ochii tăi sunt din nou pe drum.
Cameră cu vedere laterala
O cameră încorporata din partea inferioara a oglinzii retrovizoare din partea dreaptă proiecteaza imaginea pe afisajul multifunctional. Prin urmare parcarea se efectuează usor si in siguranta.
Camera pentru mersul cu spatele
Activand pozitia de mers inapoi, pe ecran apare o imagine color cu linii de referință care facilitează manevrele de parcare Daca obiectivul camerei este murdar, un jet de apa il poate curața prin apasarea unui buton.
Sistem de sunet premium cu difuzoare Harman/Kardon
Echipat cu tehnologia GreenEdge de la Harman/Kardon, sistemul de sunet premium cu noua difuzoare si acustica ambientala imbunatatita va ofera o experiență sonora impresionanta.
Trapa de sticla cu deschidere electrica
Cu trapa deschisa, noul modelul Forester pare și mai spatios facand ca experienta de drum sa fie si mai incitanta.
Praguri de usa mari
Pragurile usilor din spate redesenata, sunt mai late și mai plane beneficiind de o acoperire antiderapanta. Acest lucru face ca utilizarea barelor longitudinale pe acoperis să fie mai confortabila și mai sigura.
Portbagaj electric
Chiar si cu mainile pline, puteți deschide hayonul atingand usor senzorul. Iar prin apasarea unui buton interior puteti inchide atat hayonul cat si toate usile autoturismului.
Echipamente pentru compartimentul de incarcare
Priza de alimentare de 12 V, butonul pentru rabatarea spatarelor scaunelor din spate si carligele de amarare sunt pozitionate unul langa celalalt, ceea ce faciliteaza utilizarea compartimentului de încărcare. Iar carligele pentru retinerea sarcinii sunt usor accesibile la cele patru colturi ale platformei de incarcare.
Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află detalii aici. Accept