(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-88686035-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

EyeSight

EyeSight2020-07-25T15:35:34+02:00

outback nameLa Subaru, vedem securitatea ca întreg, iar o parte importantă a acesteia este un sistem proactiv pentru prevenirea accidentelor. De aceea am creat EyeSight, sistemul nostru unic de asistență. Ca o pereche suplimentară de ochi, EyeSight funcționează cu două camere care captează imagini color tridimensionale, aproape ca ochiul uman. Din aceasta, sistemul calculează forma, viteza și distanța obiectelor, fie că sunt mașini, motociclete sau pietoni. Dacă există riscul unei coliziuni, se emite un avertisment și se frânează automat dacă este necesar. EyeSight este disponibil pentru Forester 2.0i LinearTronic CVT (150CP)

Adaptive Cruise Control
EyeSight funcționează, de asemenea, ca un adaptor de control al vitezei de croazieră. Cu două camere, acest sistem detectează participanții la trafic care vă preced și le consideră ca fiind obstacole. În acest fel, distanța rămâne constantă, prin frânare și accelerație în domeniul de setare (de la 0 la 180 km/h), și puteți alege patru nivele de distanță.
Lane Sway și Departure Warning
Când părăsiți neașteptat banda de circulație fără a porni semnalul de direcție, un avertisment sonor vă va informa.
Avertizare privind pornirea vehiculului din față
Când sunteți în trafic și EyeSight înregistrează faptul că vehiculul din fața dumneavoastră s-a pus în mișcare, atunci sistemul vă avertizează cu un sunet dublu și un semnal vizual.
Lane Keep Assist
Când conduceți pe autostrăzi sau șosele alunecoase Lane Keep Assist monitorizează și detectează, cu ajutorul camerelor, atunci când vehiculul începe să se deplaseze de pe banda sa. La o viteză de aprox. 65 km/h sau mai mult poate acționa asupra volanului pentru a vă împiedica să părăsiți banda, pentru o conducere mai sigură.
Pre-Collision Braking System
Dacă există un risc de coliziune, sistemul informează conducătorul auto cu un avertisment sonor și o lumină de avertizare. Dacă șoferul nu răspunde, sistemul ajută la încetinirea sau oprirea treptată a vehiculului. Sistemul evită o posibilă coliziune sau reduce viteza de impact. Când sistemul întâmpină o eventuală coliziune frontală și conducătorul auto încearcă o manevra de evitare prin mișcări rapide ale volanului, sistemul asistă prin frânare.
Pre-Collision Throttle Management
Când vă puneți în mișcare iar EyeSight detectează un obstacol în fața dvs., sistemul emite mai multe avertizări sonore, declanșează o lumină de semnalizare pe tabloul de bord și reduce puterea motorului, pentru a reduce riscul de tamponare.
Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află detalii aici. Accept