(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-88686035-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Exterior

//Exterior
Exterior2018-04-06T10:49:50+02:00

outback nameCULORI DISPONIBILE

FORESTER 2.0D Sport

2.0D Sport

FORESTER 2.5i Sport

2.5i Sport

FORESTER 2.0XT

2.0XT

FORESTER 2.0i Premium

2.0i Premium

ECHIPARE

Faruri-adaptive-pe-directie-(SHR)
Faruri Adaptive pe Directie (SHR) cu LED
Atunci cand efectuezi un viraj, noaptea, directia de iluminare a farurilor se deplaseaza la stanga sau la dreapta, in functie de directia in care manevrezi volanul, pentru a asigura o mai buna vizibilitate.
Faruri de ceata
Faruri Ceata
Proiectoarele de ceata se pot utiliza de asemenea si ca lumina de intalnire in timpul zilei. Acestea emit un fascicul larg de lumina care atenueaza efectul de orbire, mai ales pe timp de ceata, aducand un plus de siguranta.
Spalatoare Faruri Retractabile
Spalatoare Faruri Retractabile
Sistemul de curatare faruri utilizeaza un jet de inalta presiune pentru a mentine performanta farurilor in conditii meteorologice nefavorabile. Pentru a se integra in designul Forester acestea sunt retractabile.
Jante Aliaj 18-inch
Jante Aliaj 18-inch
Modelele i SPORT 2.0 XT si SPORT 2.0 D sunt echipate cu mai multe modele de jenti din aliaj de aluminiu de 18 inch si anvelope de 225/55 R18.
Stergatoare parbriz automate
Stergatoare Parbriz Automate
Stergatoarele automate detecteaza stropii de apa de pe parbriz si isi regleaza automat intervalul si viteza de stergere.
Trapa Electrica Panoramica
Trapa Electrica Panoramica
Trapa electrica glisanta din interior este dotata cu parasolar, oferind o vedere panoramica mult mai buna atat pasagerilor din fata cat si din spate.
Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află detalii aici. Accept